我的版块:
您尚未登录,请登录后查看已收藏版块
站务 | 帮助  

首页 > 论坛首页 > 留学移民 > 移民申请 > 帖子正文

新 帖 回 复
查看     | 回复 6 请教国威新生代,联邦阶段贴签问题

橙小纸

橙小纸
| 只看楼主 |
PNP inland 联邦阶段转北京贴签,包裹寄出去之后收到渥太华回信,需要更新新的passport request letter到vac吗?是必须的吗?

回复 引用 收藏 举报
+1
(0)

论坛热帖

bbaacc

bbaacc
|
     2 楼
不用 我连渥太华的回信都没收到过。北京十天就能收回护照

橙小纸

橙小纸
| 只看楼主 |
     3 楼
原帖由 bbaacc        于 2019/8/13 22:14:08 发表
不用 我连渥太华的回信都没收到过。北京十天就能收回护照......
谢谢!请问你也是直接打印的渥太华的信然后寄过去吗

bbaacc

bbaacc
|
     4 楼
还有vac的同意书,照片和网银转账回执,vac同意书很坑 要上他英语的网站才有PDF下载

加拿大新生代

加拿大新生代
     5 楼
原帖由 橙小纸              于 2019/8/13 22:57:40 发表
谢谢!请问你也是直接打印的渥太华的信然后寄过去吗
正常流程是给渥太华发邮件请求境外贴签会有新的邮件,但是直接在国内邮寄贴签也是可以的。
境外贴签要求:

1.
One copy of this letter.

2.
Passport(s) OR photocopy(ies) of passport(s), as explained in Step 2.

3.
Two (2) photos of yourself and of each accompanying family member. Photos MUST meet the precise specifications found in the link below or in Appendix A at the end of this letter. If you submit photos that do not meet the exact specifications, your package will be returned to you. www.cic.gc.ca/english/information/applications/guides/pdf/5445EB-e.pdf

4.
If not yet paid, Right of Permanent Residence Fee (RPRF) for you and your accompanying spouse (if applicable). We strongly encourage you to pay your fees online and provide a copy of the receipt. To pay your fees online, click here: https://eservices.cic.gc.ca/epay/welcome.do.

5.
The height and eye colour (for both eyes) for the Principal Applicant and all of his accompanying dependants

需要参考签证中心的指导,邮寄服务同意书,转账相应的护照递送费和邮寄费并提供收据。

橙小纸

橙小纸
| 只看楼主 |
     6 楼
原帖由 加拿大新生代        于 2019/8/13 23:35:05 发表
正常流程是给渥太华发邮件请求境外贴签会有新的邮件,但是直接在国内邮寄贴签也是可以的。境外贴签要求:1.One copy of this letter.2.Pas......
感谢回复,这些我也都邮寄了的。
关于楼上讲的服务书,我live chat问的客服,客服给我的地址下载下来是中文的,然后我交的中文版。
  返回列表 1 到第 确定
新 帖 回 复
标题

禁用 URL 识别
禁用表情
禁用 Discuz!NT 代码
使用个人签名
Processed in 140.612ms; querycount:5