我的版块:
您尚未登录,请登录后查看已收藏版块
站务 | 帮助  

首页 > 论坛首页 > 留学移民 > 移民申请 > 帖子正文

新 帖 回 复
查看     | 回复 11 又来咨询父母supervisa啦!

superalice

superalice
| 只看楼主 |
请问我填完调查问卷到cheklist那里,并没有明确的一条关于资产证明的啊。只要求邀请人提交T4 工作证明就没有了?我疑惑父母难道不需要提交财产证明吗?谢谢大家!

回复 引用 收藏 举报
+1
(0)

论坛热帖

加华移民

加华移民
     2 楼
The child or grandchild who invites you must prove that their household meets the minimum necessary income. The following documents are examples of what can be used as proof of funds:

Notice of Assessment (NOA) or T4/T1 for the most recent tax year
Employment Insurance stubs
employment letter including salary and date of hiring
pay stubs
bank statements

國威

國威
     3 楼
可以放在 Client Information 的窗口。

國威

國威
     4 楼
不是硬性提供。
但我们一般都提供。

加拿大新生代

加拿大新生代
     5 楼
父母的资金材料还是建议提供,是有利的材料,可以整合到相关的材料内或者client info里面。

國威

國威
     6 楼
非常建议 提供。

加华移民

加华移民
     7 楼
Income Table

Effective from January 1 to December 31, 2019

Your child or grandchild may use the following income scale to assess their ability to meet the income requirements.

Low Income Cut-Off (LICO)

Size of Family Unit

Minimum necessary gross income

1 person (your child or grandchild)

$25,338

2 persons

$31,544

3 persons

$38,780

4 persons

$47,084

5 persons

$53,402

6 persons

$60,228

7 persons

$67,055

More than 7 persons, for each additional person, add

$6,827

yoozi

yoozi
     8 楼
父母财产证明如果有利于签证,还是提供的好。

NiuJun

NiuJun
     9 楼
原帖由 superalice          于 2020/1/13 17:36:48 发表
请问我填完调查问卷到cheklist那里,并没有明确的一条关于资产证明的啊。只要求邀请人提交T4 工作证明就没有了?我疑惑父母难道不需要提交财产证明吗?谢谢大家......
父母的财产证明不是必须的,如果能提交上会对签证申请有帮助。

yoozi

yoozi
     10 楼
原帖由 superalice          于 2020/1/13 17:36:48 发表
请问我填完调查问卷到cheklist那里,并没有明确的一条关于资产证明的啊。只要求邀请人提交T4 工作证明就没有了?我疑惑父母难道不需要提交财产证明吗?谢谢大家......
邀请人最好还提供近几个月的工资单和银行流水。

加华移民

加华移民
     11 楼
最好提供
  返回列表 1 到第 确定
新 帖 回 复
标题

禁用 URL 识别
禁用表情
禁用 Discuz!NT 代码
使用个人签名
Processed in 46.8828ms; querycount:5